informatie OKA

Vragen over opvoeden? 

Kom naar de ouder-en kindadviseur!

Ouder- en Kindteam op de basisschool

In Amsterdam is aan iedere school een Ouder- en Kindteam verbonden. Heb je vragen over de opvoeding, het opgroeien of de ontwikkeling van jouw kind? Dan kan je altijd terecht bij de ouder- en kindadviseur, jeugdarts of jeugdverpleegkundige van het Ouder- en Kindteam. Zij zijn onafhankelijk van school.

Vragen kunnen gaan over je kind (bijvoorbeeld eten, slapen, pesten, druk of juist teruggetrokken) of de gezinssituatie (denk aan verlies, scheiding of ruzie). Loop eens binnen bij ouder- en kindadviseur Fatma Kaya, of maak een afspraak op school of een andere plek in de wijk. Samen kijk je dan wat er speelt en wat bij jullie past. Wil je informatie en advies? Gesprekken of begeleiding van de jeugdpsycholoog, misschien een training voor kind of ouder?

Je kan zelf rechtstreeks contact opnemen met Fatma Kaya. Je kan ook langsgaan bij het Ouder- en Kindteam in jouw wijk. Lees meer op oktamsterdam.nl. Hier kan je ook (anoniem) chatten of het adres zoeken van het team in jouw wijk. Je bent altijd welkom!

Voor vragen en informatie  kunt u contact opnemen met;

 

 

Ouder- en kindadviseur

 Fatma Kaya

 M:06-22337716                

 E: f.kaya@oktamsterdam.nl

Opvoedspreekuur: U bent elke dinsdag welkom van 08:30 uur tot 12:00 uur en van 14:00 uur tot 15:00 uur.

Voor afspraken kunt mij  telefonisch of  per mail bereiken ( maandag t/m donderdag)