Mobiele telefoons op school

16 april 2018 2018

Beste ouders en verzorgers van De Punt,

Wij vragen uw aandacht voor het volgende:

Steeds meer kinderen van De Punt nemen dagelijks hun mobiele telefoon mee naar school.
In onze schoolgids kunt u lezen dat wij dit toestaan echter niet aansprakelijk zijn voor verlies en diefstal.

Het tweede punt is dat de kinderen hun mobiele telefoon moeten uitzetten als zij op school komen. Zij mogen hun telefoon weer aanzetten als zij om 14.15 uur de school verlaten. Wij merken echter dat meer en meer kinderen hun telefoon aan laten staan én er zelfs mee bellen tijdens schooltijd.

Dat is tegen de afspraken die wij hebben op school.

Wij willen u vragen om hier met uw kinderen over te praten en ze de afspraken duidelijk te maken.
Wij zullen dit op school ook doen.
Op deze manier maken we hopelijk aan alle kinderen die hun mobiele telefoon meenemen goed duidelijk wat de afspraken zijn.

Alvast bedankt voor uw begrip en steun in deze.

Met vriendelijke groet,
Jethro Schepers