Actie in basisonderwijs op 27 juni a.s.

16 juni 2017 2017

PO in actie: verbindingspunt: onderwijs doe je samen

Is een landelijke actiegroep die opkomt voor de belangen van leerkrachten en aandacht vraagt voor het groeiende tekort aan leerkrachten.

PO in actie komt op voor een eerlijker salaris voor leerkrachten en aandacht voor de hoge werkdruk! Steeds minder mensen kiezen voor het beroep van leerkracht.

Als we hier niets aan doen heeft dit ernstige gevolgen voor de kwaliteit van het onderwijs. Dit gaat ons aan het hart.

Daarom komen we in actie. Samen met alle scholen van Stichting Westelijke Tuinsteden en de andere schoolbesturen in Amsterdam staken wij op dinsdag 27 juni.

We staken 1 uur lang van 08.35 tot en met 09.35 uur. De deuren van de school gaan die dinsdag precies 1 uur later open. Het gaat om de toekomst van uw kinderen!

De deuren gaan dinsdag 27 juni om 09.35 uur open en de lessen beginnen om 09.45 uur.

In de bijgevoegde brieven kunt u meer lezen over de actie en het doel dat we willen bereiken!

Wij hopen op uw begrip en steun voor deze actie.

Via de downloadknop kunt u de brieven van STWT  en PO-front lezen.