Voorwoord

Een basisschoolkind brengt een groot deel van zijn of haar tijd door op school.Een plek waar kinderen samen leren, spelen en zich voorbereiden op de toekomst. Een belangrijke plek dus! Ouders en leerkrachten delen de verantwoordelijkheid voor de opvoeding van het kind. Juist daarom is het zo belangrijk dat ouders voor hun kind een school uitzoeken die bij hen past. Want niet alleen het kind moet zich er goed voelen, ook de ouders moeten vertrouwen hebben in de school en in het team. Alleen op die manier kan er een partnerschap zijn tussen school en ouders dat zo belangrijk is voor de ontwikkeling van het kind.

Meer over onze school!

Nieuws

Video Onderwijs Amsterdam donderdag 08 maart 2018

Beste ouders, Via onderstaande link kunt u een filmpje bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=_472eLZT5GI&feature=youtu.be Via deze link: https://petities.nl/petitions/op-op-in-actie-tegen-het-lerarentekort-in-amsterdam?locale=nl kunt u de petitie tekenen!

Ouderbrief informatie 14 maart donderdag 08 maart 2018

  1 / 2 Amsterdam, 7 maart 2018 Betreft: BBO-actieweek OP=OP Beste ouders en verzorgers, Aan de Amsterdamse ouders en verzorgers In Nederland is een enorm tekort aan leerkrachten in het basisonderwijs. Dat lerarentekort is in onze stad groter dan in de rest van Nederland. Scholen ondervinden daar veel hinder van. Dat wordt in de toekomst alleen maar erger. In Amsterdam...