Voorwoord

Een basisschoolkind brengt een groot deel van zijn of haar tijd door op school.Een plek waar kinderen samen leren, spelen en zich voorbereiden op de toekomst. Een belangrijke plek dus! Ouders en leerkrachten delen de verantwoordelijkheid voor de opvoeding van het kind. Juist daarom is het zo belangrijk dat ouders voor hun kind een school uitzoeken die bij hen past. Want niet alleen het kind moet zich er goed voelen, ook de ouders moeten vertrouwen hebben in de school en in het team. Alleen op die manier kan er een partnerschap zijn tussen school en ouders dat zo belangrijk is voor de ontwikkeling van het kind.

Meer over onze school!

Nieuwe leerlingen

Nieuwe kinderen zijn natuurlijk altijd welkom op De Punt, mits er plaats is.

Op dit moment hebben we nog plaats in de groepen  4 en 6.

Voor dit schooljaar kunnen wij geen nieuwe kleuters meer plaatsen in groep 1/2.

Als u uw kind wilt aanmelden voor groep 1 gaat dit via de gemeente, voor groep 2 kunt u contact met school  opnemen. Wij maken dan een afspraak voor een intake gesprek en geven u een rondleiding.

telefoon 020-6199743