Voorwoord

Een basisschoolkind brengt een groot deel van zijn of haar tijd door op school.Een plek waar kinderen samen leren, spelen en zich voorbereiden op de toekomst. Een belangrijke plek dus! Ouders en leerkrachten delen de verantwoordelijkheid voor de opvoeding van het kind. Juist daarom is het zo belangrijk dat ouders voor hun kind een school uitzoeken die bij hen past. Want niet alleen het kind moet zich er goed voelen, ook de ouders moeten vertrouwen hebben in de school en in het team. Alleen op die manier kan er een partnerschap zijn tussen school en ouders dat zo belangrijk is voor de ontwikkeling van het kind.

Meer over onze school!

Nieuws

Ouderavond 23 januari a.s. maandag 15 januari 2018

Uitnodiging ouderavond  VerbindingsPunt: onderwijs doe je samenNamens de school en MR willen we u van harte uitnodigen voor de ouderavond op dinsdag 23 januari (18:30-20:30). Samen met u willen we verder doorpraten over de kernwaarden die tijdens de vorige ouderavond naar voren kwamen, namelijk veiligheid, persoonlijke ontwikkeling en respect. Van uw kind krijgt u nog een...

Studiedag donderdag 18 januari maandag 15 januari 2018

Op donderdag 18 januari hebben de meesters en juffen van De Punt een studiedag. De kinderen zijn deze dag vrij!

Voorlichting herinrichting school- en speelplein maandag 21 november 2016

Op donderdag 24 november om 19.30 uur vindt er een informatieavond plaats over het nieuwe school- en speelplein in onze buurt. Inloop vanaf 19.00 uur. Wat kunt u verwachten? Uitleg over reden en doel van herinrichting schoolplein, een presentatie van vrienDD over het ontwerp, de mogelijkheid om vragen te stellen en ideeen uit te wisselen. zie ook de flyer.    

Afsprakenboekje bij nieuwsbrief nummer 18 dinsdag 17 mei 2016

Oegiestelsel dinsdag 10 mei 2016

foto 1

Shahina Rasoelbaks uit groep 7B heeft bij een taalopdracht het Oegiestelsel bedacht. Ze heeft voor groep 3A een presentatie gehouden over dit zelfbedachte land en 30 kindertjes zaten ademloos naar haar te luisteren!!!  Goed gedaan Shahina!

Atelierdag Thema vroeger en nu maandag 11 april 2016

De dames van de werkgroep "Atelierdag" hebben het afgelopen weekeinde de handen flink uit de mouwen gestoken. In de hal is een huiskamer van "vroeger" neergezet. Deze laat de sfeer van de jaren '60 zien. Het heeft allemaal te maken met de atelierdag van a.s. woensdag 13 april. Het thema van deze dag is "Vroeger en nu". Alle kinderen gaan op die dag met het thema aan de slag. Er wordt...